perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ei kahta ilman kolmatta - eikä kolmatta ilman neljättä

Hyvät asiat tapahtuvat sarjoissa, joskus huonotkin, mutta itse optimistina haluan keskittyä mieluimmin niihin positiivisiin ja iloisiin asioihin. Ja näin kevään ensimmäisenä päivänä on hienoa juhlia uuden elämän alkamista.

Kuten otsikkokin antaa ymmärtää on jotain tapahtumassa. Elämällä on kummallinen tapa järjestellä asioita joskus puolestamme. Hetki sitten mietin, että mitähän sitä syksyllä tekisi ja ovatko vuosi sitten tulleet työtarjoukset vielä voimassa ? Nyt pitää sitten soitella ja tarkistella ovatko ne voimassa vielä 2012 syksylläkin.

Ai miten niin ? No ei kolmatta ilman neljättä. Ihana pieni Oscar saa pienen veljen tai siskon lokakuun lopulla. Tämän piti olla suuri salaisuus vielä hetken aikaa. Ihan vain siltä varalta, jos jotain menisi pieleen eikä pieni elämän alku jaksaisikaan tulla tähän maailmaan. Mutta mikäli jotain ikävää tapahtuisi, on se sitten käsiteltävä erikseen. Nyt haluan antaa itselleni luvan iloita asiasta julkisesti.

Olisihan se tylsää, kun Jeremiaksella ja Riikalla on ollut toisistaan seuraa koko lapsuuden, ettei Oscar pääsisi kokemaan samaa sisaruuden tuomaa toveruutta ja eliniän kestävää sidettä lähes samanikäisen sisaruksen kanssa. Hieman ajoitus epäonnistui, noin kuukaudella. Jeremiaksen ja Riikan ikäero on 1vuosi ja 5 päivää, nyt Oscarille ja hänen sisarukselleen tulee ikäeroa 1 vuosi ja noin 1 kuukausi.

Juu, juu, hullujahan me ollaan. Ja rakastetaan joka hetkeä siitä, kun saamme olla lasten kanssa. Se vilpitön palaute minkä lapselta saa asiasta kuin asiasta. Kiintymys ja ne ensimmäiset kömpelöt rakkauden osoitukset, märkääkin märemmät pusut, kahdenkeskiset aamuhetket leikkien, mitään niistä en vaihtaisi mihinkään muuhun. Ja nyt elämä palkitsee vielä yhdellä lapsella, olettaen, että kaikki menee hyvin. Kiitos siitä.

Niin ja muistittehan, että tänään on huhtikuun ensimmäinen päivä. Kevät on siis virallisesti täällä.

1 kommentti: