maanantai 31. toukokuuta 2010

Puoluekokous ohi - työ jatkuu

Niin se kauan valmisteltu ja odotettukin puoluekokous on ohi. Puoluetoimistolla on palattu arkeen tavaroita purkaen, lehtikirjoituksia tutkien sekä onnittelukukkia vastaanottaen.

Joensuussa 27.-29.5.2010 pidetty puoluekokous keräsi yhteen 500 puoluekokousedustajaa, median edustajia, kansainvälisiä vieraita, seuraajia eri puolilta Suomea, talkoolaisia sekä meitä palkkatyöläisiä. Kaiken kaikkiaan henkilömäärä nousi perjantain juhlaillallisella lähes 1200 osallistujaan.

Puoluekokous oli tunnelmaltaan odottava, innostava ja lämmin. Ihmisille jäi tapahtumasta positiivinen fiilis mikä osaltaan asettaakin nyt paineita uudelle puoluejohdolle. Jutta Urpilainen valittiin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtana ja puoluesihteeriksi valittu Mikael Jungner sai selkeän äänienemmistön kolmen ehdokkaan joukosta.

Jäsenistö odottaakin nyt selkeää linjaa uudistusten tiellä. 2011 eduskuntavaalit ovat tärkeä etappi matkalla uudistuneen SDP:n voittoon vaaleissa. Työtä tarvitaan paljon sekä selkeää ja johdonmukaista kannanottoa toimenpiteisiin joilla Suomi saadaan jälleen nousuun.

Tämä on näytön paikka puolueelle, sen johdolle, työntekijöille sekä kaikille puolueosastoille ympäri Suomen. On osattava puhaltaa yhteen hiileen ja vanhat erimielisyydet pystyttävä jättämään taakse. On kyettävä näyttämään epäilijöille SDP:n voima tarttua hetkeen ja seisoa yhtenäisenä puolueena omien arvojemme takana. Työ, oikeudenmukaisuus, heikoista huolehtiminen sekä rauha ja solidaarisuus, meille tärkeät asiat.

Pallo on nyt Jutalla ja Mikaelilla, meidän on vain osattava ottaa se lennosta kiinni ja saatava maaliin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti