maanantai 2. elokuuta 2010

Odotusta ja töitä

Niin se meni nopeasti aika lomaillessa lämpimän kesäsään helliessä. No, täytyy toasin myöntää, että ilman ilmalämpöpumpun tuomaa jäähdytystä en olisi jaksanut sen verran koville helle otti. Mutta en valita, nautin lämmöstä ja auringosta.

Nyt olisi vielä 2 viikkoa töissä täällä SDP:n puoluetoimistolla ja sitten alkaa se kauan odotettu äitiysvapaa. Aika meneekin mukavammin täällä töissä kuin kotona odotellessa.

Nyt on menossa 34. raskausviikko, joten synnytykseen on noin 6 viikkoa aikaa.
Vatsa on kasvanut mukavasti ja "Oscar" ilmoittelee läsnäolostaan liikkumalla aktiivisesti päivittäin. Nyt tosin alkaa tila jo käydä pieneksi ja pikkumies onkin kääntynyt poikittain kohtuun pää alas vasemmalle ja jalat ylös oikealle. Sieltä herra sitten muistaa milloin potkuin milloin pienin nyrkin iskuin.

Viime viikolla kävimme tilaamassa lastenvaunut mallia Emmaljunga City Cross sekä Brion Sleep- sängyn. Sänky on 0-6 vuoteen joten ei tarvitse ihan heti olla ostamassa uutta. Aikamoista varusteluahan tämä tuntuu olevan ja hinnat sen mukaiset. Esikoisen syntyessä reilut 14 vuotta sitten tuntui hinnat olevan samalla tasolla tosin euron sijasta silloin maksettiin markoilla. Eli aika huimaa nousua hinnoissa.

"Oscarin" huoneen maalaamme vielä, kunhan löydämme sen hyvän värin ja sabluunalla laitamme muutaman linnun valvomaan pienokaisen unta. Yksi linnuista on ainakin se "unien sinilintu". Kaappitilaa olemme jo uudelle tulokkaalle järjestäneet ja herran vaatteet ovatkin jo hyvässä järjestyksessä kaapissa, samoin vuodevaatteet.

Itse olen muuten jaksanut kohtuullisen hyvin huolimatta hemoglobiinin alhaisesta tasosta, oli 93, mutta nyt jo 104 :) . Myös alhainen verenpaine aiheuttaa omat ongelmansa, mutta onneksi ne itse tiedostaa niin päöäsee helpommalla. Yöunet ovat jo katkonaisia ja lisätyynyt sängyssä auttavat löytämään paremman asennon vähentäen lonkkasärkyä.

Nyt vain iloisena odottaen viimeiset viikot ensin töissä ja sitten äitiysvapaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti